Ljubitelji svih aktivnosti na otvorenom, znaju da je teško pronaći adekvatan wc, koji je siguran i pogodan za takve prilike.

Posjetom KORIDI NA GRMEČU, upoznali smo gospodina po imenu Omerović Pale, kojeg poznaju mnogi koridaši, smislio je genijalnu ideju. Naime uz pomoć  svojih prijatelja koridaša, svoju ideju sproveo je u djelo, te konstruisao mobilni wc od kontejnera u vrlo kratkom periodu.
U želji da doprinese zajednici svoju ideju predložio je koridašima: Mujaga Selman, Dado Kurtaljević  i Hidajet  Kučuković , te uz njihovu pomoć završio samu realizaciju projekta, u mjestu Grmeč, poznato od davnina po koridama, koje pratimo svake godine. Ono što je važno spomenuti, jeste da ovaj veliki čovjek bez obzira na prepreke sa kojima se suočava svakodnevno, ostaje pozitivan i doprinosi cjelokupnoj društvenoj zajednici.
Bilo je dovoljno osvrnuti se i posmatrati dešavanja i događaje kojima smo svjedoci svaki dan te pronaći inspiraciju za ovakav projekat. Pale je zasigurno izgradio "sam svoj projekat" koji će nadamo se usvojiti i mnogi drugi.