Večeras su rukometaši Sloge upisali novu pobjedu u okviru 22-og kola Premier lige BiH, nakon 60 minuta igre savladana je ekipa Dervente rezultatom 36:25 (poluvrijeme 15:10).

Nisu rukometaši Sloge najbolje otvorili susret, neozbiljnost i propusti u odbrani gosti su koristili tu smušenost sve do 27 minute prvog poluvremena kada je rezultat bio 12:10. Serijom od 3:0 domaći ipak odlaze na odmor sa malo značajnijom prednošću, od 15:10.
Drugo poluvrijeme dosta bolje zaigrali su domaći kako u odbrani tako i u napadu pa je rezultat rastao sa +5, na +8,+10. Posljednih desetak minuta u domaćem sastavu našlo se i nekoliko omladinaca, Destanović, Štrkalj, Boškić, Demirović i Čaluk koji su uz iskusne Simića i Halebića upisali i golove ali smo vidjeli i dobre poteze i želju za igrom.
Na kraju više nego korektnim gostima čestitamo na fer utakmici, želimo im sretan put i sto brži povratak u elitu.
Slogu su do pobjede vodili dva Boža, dva Baranina, dva Crnogorca Leković i Simić sa po 9 golova, pratio ih je Šaravanja sa 5,dok su po 3 dali Demirović Ajdin, Halebić Anes i Uljarević Radovan, po jednom su pogađali Biljaka Goran, Kaiumov Rashit, Štrkalj Robert i Demirović Amer. Na golu Demirović Berzad i Čaber Alen sakupili su po 6 odbrana.
Isključenja Sloga 8 minuta, Derventa 6 minuta
Sedmerci Sloga 2/2
Sedmerci Derventa 7/6
Naredni susret naši rukometaši igraju za 7 dana u Maglaju.