Finalnom utakmicom između organizatora turnira i domaćina RK Velež i naše Sloge završen je 9.memorijalni turnir koji se igra u čast nekadašnjeg golmana rukometnog kluba Velež Mostar.

U sjajnoj utakmici u kojoj su domaćini pružili dobar otpor rukometašima Sloge na kraju ipak premierligaš iz Gornjeg Vakufa - Uskoplja slavio je rezultatom 32:24.

Za Slogu su pogađali Biljaka Goran 9,Simić Božidar 6,Šaravanja Marijan 5,Halebić Anes 4,Demirović Amer 3,Uljarević Radovan i Demirović Berzad po 2, Boškić Branko 1.
U domaćoj ekipi istakao se Begović sa 6 te Brkan i Šapuh sa po 4 gola.
Za najboljeg igrača turnira proglašen je Biljaka Goran iz MRK Sloga.Ovom prilikom zahvaljujemo se domaćinu na organizaciji i pozivu na ovaj turnir.Dodajmo i to da je naša ekipa prije samog turnira posjetila gradsko groblje "Sutina" i položila cvijeće u znak sjećanja na vrhunskog sportistu i čovjeka u čije ime se i igrao pomenuti turnir.
Za 7 dana očekuje nas nastavak proljetnog dijela prvenstva rukometne Premier lige BiH, do tada budite nam pozdravljeni i uživajte u ostatku vikenda koji je pred nama.