Dana 23.07.2020.godine s početkom u 18 h, uspješno je održano ždrijebanje grupa na ovogodišnjem malonogometnom turniru "Privor 2020". Učešće je uzelo 28 ekipa iz Gornjeg Vakufa Uskoplja, Donjeg Vakufa, Bugojna, Travnika, Novog Travnika i Mostara.

Kako nam je svima poznata situacija sa virusom COVID-19, kao organizatori , poduzeli smo maksimalne napore da se i ove godine održi manifestacija "Dani otpora-Dani slobode Privor 1992-2020", uključujući i malonogometni turnir , te smo pristupili pribavljanju potrebnih odobrenja/preporuka za organiziranje i održavanje navedenih događaja. Nakon zaprimanja odobrenja štaba civilne zaštite Gornji Vakuf-Uskoplje za održavanje turnira u malom nogometu uz prisustvo publike i uz pridržavanje svih postojećih epidemioloških mjera, kao i pribavljenih drugih odobrenja, postupajući savjesno i odgovorno, želimo da navedena odobrenja/preporuke kompletiramo još i s preporukom kriznog štaba SBK-a. Sjednica istog trebala bi se održati početkom naredne sedmice, zbog čega smo i pomjerili otvorenje malonogometnog turnira za narednu sedmicu, budući da je isto bilo planirano za 24.07.2020 s početkom u 19 h.

Sve valjane i blagovremene informacije, objavljivat ćemo putem Facebook stranice UG "Bolja budućnost-Privor" Voljevac .

Još jednom, zahvaljujemo se svim prijavljenim ekipama na učešću na ovogodišnjem malonogometnom turniru, i svima njima,kao i našim dragim i cijenjenim posjetiocima, želimo toplu i srdačnu dobrodošlicu u naš herojski Privor.

Organizacioni odbor