Jennifer Mirjam Banzhaf, je u svom domu u Njemačkoj udomila psa po imenu Benny, kojeg je pronašla u prihvatilištu „Koprivnica“, i na taj način postala njegova nova vlasnica.

Benny je pas koji svoj dom traži već duže vrijeme, i baš kao i svi psi koji su zbrinuti u azilu put do doma i novih vlasnika nije jednostavan. Jennifer nam je poslala video, u kojem se vidi da je naš Benny sada na mjestu punom ljubavi, pažnje, brige, njege, hrane i sigurnosti.

Oni koji su se brinuli o ovom psu (Rea, Sanel, Atka, Mevla, Sabine, Nahla, Nibo, Almir)  znaju da je on sada na mjestu na kojem je trebao biti uvijek, jer zaslužuje samo najbolje. U azilu će faliti Benny, ali svi oni koji provode bar dio svog vremena sa tim psima znaju da je, svakako, nabolja opcija – pronaći dobrog vlasnika za  sve ŠAPE.

Brinuti o psu koji je bolestan i ostavljen sam na svijetu,  dobiješ i ljubav i psa i sve u jednon paketu, Jennifer je sada bogatija za takav jedan paket. DANKE JENNIFER!

Psi imaju snažne emocije koje će pokazati samo ako osjete da je vlasnik pun ljubavi, pažnje i sigurnosti. Kada jednom dobijemo povjerenje kod psa, to je zauvijek. Nadamo se da će ova priča biti primjer mnogima koji mogu i žele pružiti nekom psu ono što je potrebno.